Qeveria Shqiptare Keshilli i Ministrave
Edi Rama
Kryeministër
4184729267
Zëvendëskryeministre
Ditmir Bushati
Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme
Olta Xhaçka
Ministër i Mbrojtjes
waw consecutive
Ministër i Brendshëm
Arben Ahmetaj
Ministër i Financave dhe Ekonomisë
Damian Gjiknuri
Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë
Lindita Nikolla
Ministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë
6148140753
Ministër i Drejtësisë
9098702042
Ministër i Kulturës
224-848-8540
Ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Ogerta Manastirliu
Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
Blendi Klosi
Ministër i Turizmit dhe Mjedisit
2042098950
Ministër i Shtetit për Diasporën
Sonila Qato
Ministre Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

Preambul

Nuk ka kush dyshim se rruga pa kthim e Shqipërisë është vetëm europiane dhe qeverisja e katërvjeçarit 2017-2021, do të ketë në qendër të vëmendjes zbatimin e plotë të Reformës në Drejtësi, për të krijuar një shoqëri në themel të së cilës qëndron e drejta, merita dhe vlerat qytetare, sociale e profesionale të çdo individi, të një shoqërie solidare me shtresat në nevojë, të një shoqërie që në bosht ka drejtësinë sociale.

VIDEO
705-758-8188
22. Tetor 2018

Kryeministria nëpërmjet Imazheve dhe Videove

Kërkoni të gjitha fotot dhe videot, të kategorizuara sipas temave, datave dhe formateve:

9782062219
Shkruaj Mesazhin

229-639-2426
Reportazh ekskluziv

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët

781-230-5489
Shpenzimet e Qeverisë

Edi Rama Blog

NJË ALTERNATIVE PËR SHQIPËRINË EVROPIAN

Më 23 qershor, 1 milion vullnetarë u bashkuan si pika të qarta ndryshimi që ndikuan vijën ndarëse mes së kaluarës dhe një të ardhmeje të përbashkët. E ardhmja e një Shqipërie ku burimet e paçmueshme të vendit janë në shërbim të mirëqenies së secilit prej qytetarëve të saj. E ardhmja e një Shqipëri ku [...]

(530) 436-4538

Më 11 nëntor, kur i drejtoja parlamentit për programin e ri qeveritar, fillova fjalën time me tragjedinë e kullave binjake dhe barbarinë e regjimit vrastar në Siri. Ishte koha kur armët kimike të Asadit u bënë një kërdi që tronditi botën dhe secilin prej nesh. Shtetet e Bashkuara, Francë, [...]